Straattheater

Als lopende act verschijnen we onder meer op festivals, privé-feesten, in restaurants of in dorpscentra. We lopen rond tussen de mensen met een opgetogen lied en een romantische ballade, die we afwisselen met een dappere versierpoging of een dwaze goocheltruc. Met Italiaanse vurigheid en bravoure met een knipoog, laten we de zon schijnen op ieder evenement!

In onze act reageren wij op wat er om ons heen gebeurt. Door onze theaterachtergrond en ervaring weten we hoe we ons publiek kunnen raken. We geven iedere bezoeker een eigen, persoonlijke ervaring en kunnen zowel kwetsbare, tere momenten laten ontstaan als grootse, enthousiaste uitspattingen met veel bombarie. Ons repertoire bestaat uit bekende en onbekende Italiaanse liederen. Met verschillende instrumenten en meerstemmig gezang hebben wij maar één doel: de harten van de mensen veroveren.

Afhankelijk van uw vraag stellen we graag een vrijblijvende offerte op. Van drie Italianen voor een half uurtje tot zes Italianen die meerdere dagen langskomen: informeer gerust naar de precieze kosten en mogelijkheden voor uw situatie.

Speelduur: Vanaf 60 minuten.

Als straattheater waren De Italianen onder andere te zien bij verschillende foodtruckfestivals, het Bevrijdingsfestival Overijssel, het Rijksmuseum, het Overijsselse CultuurCongres, Theaters Tilburg, Festival Mundial.


Tutti Uguali

Vier Italianen zitten gespannen te wachten. Enrico ijsbeert en Romeo bijt z'n nagels er bijna af. Ze zingen een liedje om de tijd te doden, en dan... Dan valt er eindelijk een dikke envelop op de deurmat!

'Tutti Uguali' is een korte familievoorstelling die gaat over gelijkheid en vriendschap. Het is een ontroerende voorstelling met humor voor alle leeftijden en uiteraard veel muziek!

Speelduur: 20 minuten

Tutti Uguali was onder meer te zien op het Stadsfestival Zwolle, festival Havenwerk Deventer en in Theater Tiliander.


Nonna

'Nonna: il destino del Giuseppe' gaat over een groot feest. En niet zomaar een feest, want Nonna wordt 80 jaar! In alle drukte bereiden De Italianen het verrassingsfeest voor: slingers, ballonnen, en als Nonna uiteindelijk daar is, samen met haar vis Giuseppe, barst het los. Natuurlijk hebben De Italianen ook een bijzonder cadeau voor haar. Daar zit echter een onverwachte voorwaarde aan, en of Nonna daarmee akkoord gaat...

'Nonna: il destino del Giuseppe' is een vrolijke, verrassende en absurde voorstelling voor het hele gezin.

Speelduur: 30 minuten

Nonna was onder meer te zien op Festival Havenwerk in Deventer, het Stadsfestival in Zwolle en in restaurant Da Pietro in Elburg.


Optreden op maat

De Italianen zijn zeer flexibel inzetbaar. Heeft u interesse in een optreden van ons, maar wilt u het nét iets anders dan de beschrijving staat? Dat kan!

Wilt u bijvoorbeeld uw gasten op een bijzondere manier ontvangen op uw bedrijfsuitje? Zoekt u een verrassende, muzikale act voor in de pauze van een congres? Of zou u graag Italiaanse casanova's op uw bruiloft willen? Wat uw verzoek ook is, we kunnen er altijd een theatraal, mediterraans tintje aan geven! Neem contact met ons op en we denken graag -en natuurlijk vrijblijvend- met u mee.


Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden

Afhankelijk van het evenement en uw vraag stellen wij een offerte op, waarin we het aantal geboekte Italianen (minimaal 3), de speelduur en de gemaakte reiskosten opnemen.