De Italianen - verleidelijk muzikaal straattheater

Elk feest of festival heeft iets unieks nodig. De Italianen, zes jonge casanova's, maken er hun missie van dat te zijn. Waar ze terechtkomen laten ze de mediterraanse zon schijnen en veroveren ze harten. Wanneer is de jouwe aan de beurt?

src=""

De Italianen in de Stentor

Op vrijdag 3 juni 2016 stonden we in de krant! De Stentor interviewde ons over het straatmuzikantenconcours DRAADloos. De wedstrijd werd voor de eerste keer georganiseerd, en wij mochten daaraan meedoen. De journaliste vroeg ons het hemd van het lijf en natuurlijk moesten we even poseren voor de fotograaf. Uiteindelijk is onze voorspelling bijna uitgekomen: we hebben de derde plaats behaald!

 Lees het artikel in de Stentor

Op bezoek bij de Buitenpianist

Een bekende Zwollenaar is de Buitenpianist. Op de oude vleugel voor zijn boot maakt hij muziek met allerlei gasten, in regen en zonneschijn, door weer en wind. Op een bijzondere middag in september, op de 1094ste dag van het Buitenpianist-project, mochten Federico, Enrico en Cesare op bezoek komen. Als een ode aan het mooie weer zongen we O Sole Mio!

Datum: September, 2017

Locatie: Cultuurschip Thor


Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden

Afhankelijk van het evenement en uw vraag stellen wij een offerte op, waarin we het aantal geboekte Italianen (minimaal 3), de speelduur en de gemaakte reiskosten opnemen.